Restaurang och mat på kontorshotell

Ett kontorshotell är inte som vilket annat hotell som helst. Här betalar man inte för ett rum över en natt för att övernatta utan här hyr man ett kontor för kortare eller längre tid. Det kan vara ett utmärkt alternativ för den som inte vill ha en stor kontorsbyggnad på egen hand, eller för den som vill ha tillgång till skrivare, konferensrum med mera.

Serveras mat?

På ett kontorshotell brukar det i regel inte serveras någon mat, men däremot är man såklart välkommen att köpa med sig mat, eller att ta med sig matlåda hemifrån. Man kan värma mat och antingen äta i någon av sällskapsytorna eller på det egna kontoret. Ibland kan det finnas ett litet pentry där man också kan laga enklare måltider. Kanske kan man laga något tillsammans?

Ingår kaffe och annan dryck på hotellet?

I flera fall finns det kaffemaskiner på kontorshotell och det går utmärkt att både hämta en eller flera koppar. Det ingår på de allra flesta kontorshotell. Det kan även finnas läsk och liknande som ingår i hyra. Ofta kan man annars köpa egen läsk att ställa i kontorshotellets kylskåp. Många kontorshotell ställer också upp automater där man kan köpa choklad, nötter, frukt eller annat gott till ett lågt pris.

Kläderkoder på kontorshotell

På många fina restauranger finns det finare kontorshotell kan det såklart vara önskvärt om personerna inte kommer klädda hur som helst. Just när det kommer till mat brukar det dock inte vara krav på speciell klädsel då man får äta var man vill.

Har kontorshotell restaurang?

I regel har inte kontorshotell några egna restauranger. Ett vanligt hotell kan i många fall ha en restaurang som serverar frukost, middag, och andra måltider. Det kan också finnas en bar som serverar goda drinkar.

Även om inte kontorshotellet har en egen restaurang brukar de ligga relativt centralt så man kan besöka en närliggande sådan och beställa mat. Vissa restauranger kan också erbjuda leverans till hotellet vilket kan vara mycket smidigt.

cocktail