Billig inredning till din restaurang

Många restaurangägare kan säkert känna igen sig i att budgeten inte riktigt räcker till att förnya restaurangen med ny inredning. Något som många då glömmer bort är att det finns en hel del billigare inredning ni kan köpa till er restaurang och i det här inlägget får ni några tips.

Posters

Något som både är billigt och snyggt är posters. Du kan köpa posters i fysiska butiker, men den största marknaden för posters finns online. Fördelen med posters är att de är väldigt trendiga, enkla att byta ut och de kostar inte särskilt mycket. Det finns många olika motiv att välja bland som skulle göra sig fina på din restaurangs väggar.

Second hand

Om du vill köpa inredning och möbler billigt är det second hand du bör vända dig till. Det finns massor av bra inredning som skulle passa på din restaurang, bara du vet vad du letar efter och håller ögonen öppna. Vill du ha en gammaldags känsla på din restaurang så är det second hand-butiker du bör kolla igenom för att hitta passande inredning. Det finns till exempel snygga lampskärmar och billiga ljuslyktor du kan köpa. Förutom att det finns ljuslyktor så finns det även stearinljus du kan köpa för en billig peng som kommer att ge din restaurang en mysig känsla. En annan vanlig inredningsdetalj på restauranger är gamla böcker. Dessa kan du få till ett billigt pris på second hand. Det finns second hand-butiker på de flesta orterna i Sverige och dessutom är internet en guldgruva när det kommer till att fynda second hand. Det finns grupper på Facebook där du kan kolla efter inredningsprylar som skulle passa till din restaurang och det finns även en hel del olika köp- och säljsidor du kan spana in. Förutom att det finns köp och säljsidor så finns det också auktionssidor. På en auktionssida lägger man bud på det man är intresserad av att köpa och den som vinner budgivningen får köpa hem varan.

cocktail