Hitta bra restauranger

Idag finns det ett så stort utbud att det nästan kan vara svårt att hitta pärlorna; särskilt som olika personer har olika smak. Om du letar efter en restaurang i Köpenhamn, då kommer det upp många förslag – både annonser och listor. På nätet slåss alla om din uppmärksamhet. Om man bara är på en plats under en kort tid då vill man hitta de bästa ställena som passar både plånbok och smakpreferens. Hur gör man då?

Listorna

Det finns många bloggar som har listor på olika restauranger i en stad. Kan man lita på dem? Det beror på vem som har skrivit bloggen. Det du ska tänka på är vilken slags matpersonlighet bloggaren verkar ha. Om målet för bloggaren är att skapa listor och få många besökare då kan du se listorna som bara är en information om att de där restaurangerna finns. Är det däremot en matblogg och bloggaren skriver om restauranger, barer och kafén och berättar lite om dem, då kan du ta bloggen på allvar.

Fråga runt på plats

Vilka kan Berlin bäst? Svenskar som varit där under sammanlagt tre veckor eller berlinbor? Ja, det allra bästa är att fråga människor som bor på platsen vilka matställen de rekommenderar. Fråga flera och strosa runt i staden, då hittar du kanske egna pärlor.

cocktail