Puben – en favorit

Om du planerar att åka till Storbritannien bör du se till att hinna med ett besök på ett pub. Om du hyr bil och åker omkring på landsbygden kan du rent av bo på en pub – perfekt för anglofiler! Om du däremot tycker om ljummen öl är en smaksak.

Puben

Puben är det perfekta stället att möta andra människor, även som turist. Det ger dig möjlighet att samtala med de som bor på platsen och känna av det riktiga Storbritannien. Om du hyr en bil och reser runt på landet är pubar och BnB de perfekta ställena att bo på. Om du väljer en pub, så får du möjlighet att träffa fler personer. Väljer du BnB kan du ändå gå till den lokala puben, men ändå få lite mer lugn och ro.

Hela dagen lång

De flesta pubar erbjuder också mat, vilket kan vara trevligt för lunch. Ibland kan du också sitta ute i en trädgård om det är en var sommardag. Det finns många pubar som är flera hundra år gamla och när du kommer in i dem då märker du att de andas historia. Om du vill göra din resa på de brittiska öarna till något extra då bör du ta dig tid för en öl och prata med ägaren bakom disken!

cocktail